بستنی سنتی ایران،در میان 10 تا از برترین دسرهای یخی دنیا!

در روزهای داغ تابستان، هیچ‌چیز به‌ اندازه یک دسر سرد و شیرین و تازه، لذت‌بخش نخواهد بود. این مقاله ده دسر یخی و خوشمزه از سراسر جهان را به شما معرفی می‌کند که دهانتان را آب خواهد انداخت. به هنگام گرمی هوا هر نوع ترکیبی از شکر و یخ می‌تواند عالی و دلچسب باشد. در طول قرن‌ها، در فرهنگ‌ها و اقلیم‌های مختلف، مردم از این ترکیب ساده برای مقابله و دفع گرمای تابستان و خورشید سوزان استفاده کرده‌اند.در ابتدا، 500 سال قبل از میلاد مسیح در ایران، ایرانیان برف‌های زمستانی را در یخچال‌های سنتی ذخیره می‌کردند، که از آن برف‌ها برای درست کردن اولین دسرهای یخی استفاده می‌کردند (گفته می‌شود که در ابتدا فالوده بوده است). چینی‌ها به‌سرعت روش‌های خاص خود را بوجود آوردند و شیر گاومیش را در برف مخلوط کردند و از آن برای پذیرایی از امپراطوری‌های علاقه‌مند به شیرینی استفاده می‌کردند. هنگامی‌که درهای جهان رو به تجارت باز شد و تجارت یخچال اوج گرفت، تمامی ملت‌ها ترکیب لذت‌بخش یخی خود را گسترش دادند. ترکیباتی که در حال حاضر در خاطرات کودکی نسل‌های امروز باقی‌ مانده است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *